Θύελλα Κατσικάς: Ο Μελιόπουλος επιστρέφει στη δράση μετά από 4 χρόνια

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος επιστρέφει στην δράση μετά από 4 χρόνια αποχής, αφού ανακοινώθηκε από τη Θύελλα Κατσικάς, η οποία αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

Θύελλα Κατσικάς: Ο Μελιόπουλος επιστρέφει στη δράση μετά από 4 χρόνια

Η απόφαση του Δημήτρη Μελιόπουλου να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 19 του χρόνια, μετά τη μεταγραφή του από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ, είχε προκαλέσει αίσθηση.

Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή του να αποσυρθεί, ο Έλληνας αμυντικός επιστρέφει στη δράση.

Η Θύελλα Κατσικάς, ομάδα της Γ' Εθνικής, ανακοίνωσε την απόκτησή του:

«Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο Μελιόπουλο Δημήτριο.

Τα λόγια περισσεύουν για το Μελιο.

Με θητεία στην Ξάνθη και την SL1 όπου η παρουσία του στην ακριτική ομάδα τον οδήγησε μετέπειτα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων (παίδων, νέων, ελπίδων) και τώρα στην Θύελλα Κατσίκας.

Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι ο Μελιό πραγματοποιεί τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της πόλης μας κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, παρουσίασε το πλάνο που έχει η ομάδα για τη νέα χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έτσι ήρθαμε σε συμφωνία.

Αναγνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει από την SL1 και τις εθνικές ομάδες, δώσαμε τα χέρια με τον έμπειρο μέσο και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέση.

Καλωσορίζουμε και Ευχόμαστε στο Μελιο καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και ενωμένοι να πετύχουμε του στόχους μας».