Ο Μελιόπουλος για την απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος μίλησε για την ξαφνική απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Ο Μελιόπουλος για την απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Στην απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, πριν από δύο χρόνια, μόλις στα 19 του χρόνια, λίγο μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μελιόπουλος.

Ο Μελιόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ξαφνική απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

«Βρίσκομαι στο Πανεπιστήμιο. Αυτή είναι η αρχή και μετά πάλι το ίδιο. Δεν θα το έλεγα όνειρο» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Τι να σας πω. Δεν ήταν απόφαση μίας ημέρας. Δούλευε μέσα μου, απλώς, «έσκασε» και βγήκε απότομα. Το κατάλαβα από τα 17 και στην πορεία του χρόνου είδα ότι δεν μου ταιριάζει το ομαδικό. Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ανήκω σε ομάδα. Ήθελα να ακολουθήσω τον προσωπικό μου δρόμο. Αυτό ήταν το βασικό. Έβλεπα κάποια πράγματα και δεν ήθελα το ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεσε το περιβάλλον. Δεν είχα θέληση να παίξω. Δεν παρακολουθώ, καν, ποδόσφαιρο, μου είναι αδιάφορο. Ούτε συζητάω καθόλου. Τελείωσε αυτό».

Το μήνυμα του Μελιόπουλου στους νέους: «Παρατήστε το ποδόσφαιρο και μορφωθείτε!»

Για τα χρήματα που άφησε σημείωσε: «Δεν ξέρω πόσα λεφτά άφησα. Έπαιρνα τον κατώτατο μισθό που έχουν οι παίκτες. Δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν συνέχιζα. Αλλά μου φαίνεται ξένο όλο αυτό. Δεν έγινε και τίποτα, δεν ξέρω πως φαίνεται στους άλλους. Η πραγματική ουσία δεν είναι αυτό πλέον. Και σε άλλον σύλλογο να ήμουν το ίδιο θα έκανα. Απλώς δεν με γέμιζε.

Εννοείται ότι υπήρξαν άνθρωποι που μου έλεγαν να τα κάνω παράλληλα, αλλά η δική μου στάση είναι να κάνω ένα πράγμα για να είμαι καλός. Επιθυμία μου είναι να γίνω καθηγητής, αφού τελειώσω την φιλολογία. Έχει πολλές διαστάσεις αυτό. Μπορείς να κάνει πολλά πράγματα πάνω σε αυτό».

Κατέληξε λέγοντας: «Την φανέλα μου την είχα δώσει σε έναν φίλο μου ΠΑΟΚτσή. Πλέον δεν έχω τίποτα», ενώ όσον αφορά τις επαφές που έχει με ποδοσφαιριστές υπογράμμισε: «Μία φορά με είχε πάρει ο Λευτέρης Λύρατζης. Μίλησα και με τον Φώτη Ιωαννίδη».