Γ' Εθνική: Έχει ντέρμπι στα Ζωνιανά

Στα μπαράζ ανόδου που δίνουν την Κυριακή (18/6) οι πρωταθλητές των Ενώσεων, ο Ερμής Ζωνιανών παίζει με το Χαϊδάρι, ενώ ο Γρανίτης υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά

Γ' Εθνική: Έχει ντέρμπι στα Ζωνιανά

Δράση στον έβδομο όμιλο υπάρχει την Κυριακή (18/6) στα μπαράζ ανόδου που δίνουν οι πρωταθλητές επτά Ενώσεων, για την άνοδο τριών ομάδων στη Γ’ Εθνική. Στο γήπεδο Γαλατά Χανιών, ο Γρανίτης θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Πειραιά (17.00), ενώ στο δημοτικό στάδιο Ζωνιανών Ρεθύμνου, ο τοπικός Ερμής θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χαϊδαρίου (17.00). Στο ντέρμπι του Ρεθύμνου οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να σφραγίσουν το τρίτο εισιτήριο, ενώ το Χαϊδάρι πάει για δύο αποτελέσματα, γιατί ευνοείται και με την ισοπαλία.

Το πρώτο ματς θα διευθύνει ο Κώστας Ζιούτος από το Ηράκλειο, με βοηθούς τους Μανώλη Μπλαβάκη και Αλέξανδρο Βισκαδούρο από τον ίδιο σύνδεσμο. Στον δεύτερο αγώνα ορίστηκε ο Κώστας Αναστασόπουλος με επόπτες τους Σαραφιανό Τσιρώνα και Νίκο Σκούτα όλοι από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.

Ο Απόλλων Ποντίων θα πάρει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν διεξήχθη πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία Λασιθίου, ενώ έχει ρεπό ο Ατσαλένιος.