Γ’ Εθνική: Αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ ανόδου

Ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ ανόδου από την Γ' Εθνική στην Super League 2 αρχίζει με δύο καθοριστικά παιχνίδια σε Κοζάνη και Μυτιλήνη

Γ’ Εθνική: Αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ ανόδου

Η μισή διαδρομή των πλέι οφ ανόδου από την Γ’ Εθνική στη Super League 2 ολοκληρώθηκε και πλέον οι συμμετέχουσες ομάδες σε αυτήν την διαδικασία ετοιμάζονται για τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Ακόμα πέντε αγωνιστικές έμειναν για τους πέντε πρωταθλητές που διεκδικούν τα τέσσερα εισιτήρια και το πρόγραμμα της Τετάρτης (7/6) περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις σε αυτήν την κατεύθυνση. Στην Κοζάνη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Γιούχτα που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω της στην κατάταξη.

Όσο για τον πρωτοπόρο Καμπανιακό δοκιμάζεται στην Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το γεγονός, πάντως, πως ο τελευταίος από τον πρώτο απέχουν τρεις βαθμούς καταδεικνύει πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιος από τους πέντε μονομάχους θα μείνει και του χρόνου στην Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (Τετάρτη 6 Ιουνίου)
Κοζάνη-Γιούχτας (17.00)
Διαιτητής: Μπουρουζίκας (Λάρισας)
Βοηθοί: Μίχος, Βαλιώτης (Λάρισας)
Αιολικός-Καμπανιακός (17.00)
Διαιτητής: Παναγιωτάρας (Αθηνών)
Βοηθοί: Σούζας (Ανατ. Αττικής), Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)
Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας

Η βαθμολογία (σε 5 αγωνιστικές): Καμπανιακός 7. Κοζάνη 6, Τηλυκράτης 5. Γιούχτας 5, Αιολικός 4.