Γ' Εθνική: Εύκολο τρίποντο για τον Αίαντα Γαστούνης (4-2)

Σε αγώνα της 24ης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο Αίας Γαστούνης νίκησε τον Πανγυθεατικό με 4-2

Γ' Εθνική: Εύκολο τρίποντο για τον Αίαντα Γαστούνης (4-2)

Στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο Αίας Γαστούνης νίκησε τον Πανγυθεατικό με 4-2.

Η ομάδα της Ηλείας με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 27 πόντους και βρίσκονται στη 10η θέση, κάτω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γυθείου είναι στην τελευταία θέση με 9 πόντους.

Στο 20’ ο Πυρρής άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα της Γαστούνης και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σταθάτος με πλασέ σημείωσε το 2-0. Το 3-0 έγραψε στο 44’ με πλασέ και πάλι ο Σταθάτος και στο 51’ με κεφαλιά ο Παπασωτηρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 89’ ο Μανωλάκος με σουτ μείωσε σε 3-1 και ο ίδιος παίκτης στο 90΄ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κομπιλίρη και των συνεργατών του Μπουρίκα και Νικολόπουλου από την Μεσσηνία.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Μαργαρίτης, Βατσής, Τριανταφυλλόπουλος, Τσακοπιάκος, Τσιρίκος (75′ Σεϊδόπουλος), Καράγιωργας (46′ Παπασωτηρίου), Σταθάτος (75′ Κουλούρης), Πυρρής, Παπαχριστόπουλος (46′ Μουτσάι).

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κακούρος, Κωστάκος, Αναστασάκος, Μανωλάκος, Αμπαζάι (80′ Κουμουτσέας), Τσάρι (57′ Μανιάτης), Κουτσιουμάρης, Παναγόπουλος (87′ Σκουλαρίκος), Μπερδούσης (80′ Αδριανός).