Ποσειδών Μηχανιώνας: Ο Νίκος Νεντίδης νέος προπονητής

Νέος προπονητής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο Νίκος Νεντίδης.

Ποσειδών Μηχανιώνας: Ο Νίκος Νεντίδης νέος προπονητής

Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα τεχνικό, Νίκο Νεντίδη.

Αναλυτικά:

«Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Νεντίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην ομάδα μας.

Ο κ. Νεντίδης είναι γεννημένος στις 7 Ιουνίου 1966 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αγροτικού Αστέρα.

Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομής διαφόρων ομάδων. Αρχικά του ΠΑΟ Κουφαλίων, του ΑΜΣ Πανοράματος καθώς και στην ομάδα παίδων του Ολυμπιακού (2002-2004). Αργότερα πέρασε από τους πάγκους του ΠΑΟ Κουφαλίων και του Καμπανιακού ενώ από το 2007 ως το 2009 εργάστηκε στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Την περίοδο 2009-10, διατέλεσε για ένα διάστημα συνεργάτης του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή ενώ από τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα της Κέρκυρας.

Από τον Φεβρουάριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2016 και από τον Δεκέμβρη του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο του ΑΟ Ξάνθης έχοντας συνεργαστεί με τους Ραζβάν Λουτσέσκου, Νκου Κεχαγιά, Σάκη Τσιώλη, Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Κωστένογλου.

Ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στον ΠΑΟ Κουφαλίων, στον Καμπανιακό, στον ΑΟ Χανίων, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, όπου είχε αρκετές αρμοδιότητες, σε διαφορές επιτελικές θέσεις για αρκετά χρόνια. Ο πολύπειρος κόουτς αποδέχθηκε την πρόκληση του Ποσειδώνα και πλέον αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.

Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες στον πάγκο της ομάδας μας».