Συγκινητικό μήνυμα Ρότσα για τον αδικοχαμένο στα Τέμπη Ιορδάνη Αδαμάκη που είχε παίκτη στον Θεσπρωτό

Ο Χουάν Ραμόν Pότσα με ανάρτηση του αναφέρεται στον Ιορδάνη Αδαμάκη, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Θεσπρωτό κι ήταν από τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Συγκινητικό μήνυμα Ρότσα για τον αδικοχαμένο στα Τέμπη Ιορδάνη Αδαμάκη που είχε παίκτη στον Θεσπρωτό

Mεταξύ των θυμάτων στην μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στα Ελληνικά χρονικά, εκείνης των Τεμπών ήταν κι ο Ιορδάνης Αδαμάκη, παίκτης του Θεσπρωτού.

Με τον εκλιπόντα είχε συνεργαστεί στην ομάδα της Ηγουμενίτσας ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που προχώρησε σε μια εξωτερίκευση των συναισθημάτων του, μέσω ανάρτησης, για τον, 22χρονο, αδικοχαμένο παίκτη της ομάδας της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα ενδότερα της μετά την απώλεια του...

«Ο πόνος που έχω στην ψυχή αυτή τη στιγμή είναι τεράστιος. Ιορδάνη Αδαμάκη, ήρθε στην ομάδα μου, τον Θεσπρωτό, αθόρυβα και έφυγες σιωπηλά. Το γιατί πρέπει να ρωτήσεις τη μοίρα.

Αγαπητέ Ιορδάνη, τους τέσσερις μήνες που ήσουν εδώ μαζί μας έμαθα να σε αγαπώ. Την ημέρα της θλιβερής είδησης, όσοι υπήρξαν στο πλευρό σου δεν ήθελαν να προπονηθούν. Τους έπεισα. Προπονήθηκαν σαν να ήσουν μαζί μας, με ένα χαμόγελο στα χείλη. Ο Θεός θα σε έχει στο πλευρό του.

Τα συλλυπητήριά μου στην υπέροχη οικογένειά σου, ελπίζω κάποια μέρα να τη γνωρίσω. Θα είσαι για πάντα στις σκέψεις και την κάρδια μου», έγραψε ο Αργεντινός.