Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκαν ξανά τα ματς σε Θήβα και Ρόδο

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκαν τα ματς στην Θήβα και την Ρόδο που είχαν οριστεί την Τετάρτη (15/2) για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκαν ξανά τα ματς σε Θήβα και Ρόδο

Ούτε την Τετάρτη (15/2) θα γίνει το ματς που έχει ήδη αναβληθεί μία φορά ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και τον Απόλλωνα Πάργας. Ο λόγος είναι πως το γήπεδο της Θήβας όπου επρόκειτο να διεξαχθεί το ματς παραμένει σκεπασμένο από χιόνι που έχει παγώσει και έπειτα από την αξιολόγηση που έγινε την Δευτέρα (13/2), θεωρείται απίθανο να βρίσκεται σε κατάσταση για να φιλοξενήσει το παιχνίδι στα πλαίσια του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνική.

Έτσι, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία άσκοπης μετακίνησης της ομάδας της Πρέβεζας και των διαιτητών, ανακοινώθηκε πως του εν λόγω παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, εφόσον των επιτρέψουν οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Επίσης, επιβεβαιώθηκε από την ΕΠΟ η νέα αναβολή της αναμέτρησης του Ιάλυσου Ρόδου με το Πυλί Κω, έπειτα από σχετικό αίτημα των φιλοξενούμενων για αδυναμία μετακίνησης στην Ρόδο για συγκοινωνιακούς λόγους. Το ματς θα οριστεί από την διοργανώτρια αρχή πιθανότατα την 1η Μαρτίου.