Σεροπιάν: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο τεχνικός του Φωστήρα, Μουράτ Σεροπιάν τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα στον πέμπτο όμιλο θα είναι καταπληκτικό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Σεροπιάν: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο τεχνικός του Φωστήρα, Μουράτ Σεροπιάν για την πρώτη ήττα του «φονέα» από τον Αλμυρό Ηρακλείου, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δύο ομάδες θα έλεγα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα του Αλμυρού για την φιλοξενία, όλα ήταν τέλεια!. Δεν ευτυχίσαμε στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού να σκοράρουμε με τον Χριστόπουλο. Δημιουργήσαμε μία-δύο φάσεις καλές στην συνέχεια, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κόντρα στην ροή του αγώνα, σε μία κακή αντίδραση δική μας, δόθηκε ένα πέναλτι που δεν θέλω να πω αν ήταν ή όχι, θα το δούμε. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι “άνοιξε”. Υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν.Κατάφερε ο Αλμυρός στο τέλος να βάλει ακόμη ένα γκολ και να πάρει το παιχνίδι. Να πω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα, με παιδιά που τα είχα και εγώ και έχουν μεγάλη αξία. Σίγουρα θα είναι ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».