Γ' Εθνική: Έξι γκολ έβαλε το Μοσχάτο στο φιλικό με τον Άγιο Ιερόθεο

Σούπερ εμφάνιση έκανε το Μοσχάτο στο φιλικό ματς με τον Άγιο Ιερόθεο, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 6-1, στα πλαίσια της προετοιμασίας; των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Γ' Εθνική: Έξι γκολ έβαλε το Μοσχάτο στο φιλικό με τον Άγιο Ιερόθεο

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, το Μοσχάτο υποδέχθηκε τον Άγιο Ιερόθεο. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί και σε αυτλην την συνάντηση, όπου επικράτησαν με 6-1 και έδειξαν πως είναι απόλυτα έτοιμοι για την νέα σεζόν.

Δύο γκολ για την ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη πέτυχε ο Νιζάμης, ενώ τα άλλα τέσσερα γκολ σημείωσαν οι Ανδρίκος, Πασαλίδης, Χαλβατζίου και Ποιμενίδης. Για τους «κιτρινόμαυρους» του Γιώργου Αρχοντάκη μείωσε σε 3-1 ο Κοτόβ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μακρής, Λίτσης, Γκόγκα, Ανδρίκος, Τζωρτζάτος, Παυλάκης, Σόσαρι, Νιζάμης, Ψυχογιός, Πασαλίδης, Θεοδοσίου
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χαλβατζίου, Σταύρου, Ποιμενίδης, Πουρσανίδης, Φισκατώρης, Ζορμπάς, Ζαρκιάς, Βαζαίος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μανωλικίδης, Καρβέλης, Συμάκου, Αλεξανδρόπουλος, Ρόππας, Τσαπούρας, Γκολφινόπουλος, Σίλβα, Κοτόβ, Λαμτσελάρι, Σελμανάι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ασημέλης, Ασημάκης, Καρδάμης, Δράκος, Παπαθανάσης, Μακρυπίδης, Κωστής, Κωτσερίδης, Χολέβας, Καφτηράνης και Γκαρτζωνίκας.