Πανιώνιος: Ενημέρωση για το φιλικό με την Καλαμάτα

Η διοίκηση του Πανιωνίου προχώρησε σε ενημέρωση των φιλάθλων της, για το Σαββατιάτικο (24/9) εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα

Πανιώνιος: Ενημέρωση για το φιλικό με την Καλαμάτα

Ο Πανιώνιος προχώρησε σε ενημέρωση για το Σαββατιάτικο (24/9) εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Την Καλαμάτα θα υποδεχτεί ο Πανιώνιος το Σάββατο 24/09 στις 17:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και σε όλα τα φιλικά θα υπάρξει γενική είσοδος η οποία ορίζεται στα 5 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/09 από τις 16:00 από το εκδοτηρίου του Αγίου Ανδρέα.


Κανονικά πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το διαρκείας τους, επιδεικνύοντας το στην είσοδο της θύρας 5-6 απ’ όπου θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Κανονικά θα λειτουργήσει και η θύρα 3 του σταδίου μας για τις ανάγκες των οπαδών μας.


Παράλληλα, ανοικτό θα βρίσκεται από τις 16:00 το "Panionios Official Store", στο οποίο θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας τους όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προαγοράσει καθώς επίσης κι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους.

Δωρεάν είσοδος στο γήπεδο και την θύρα 4 για τους αθλητές του Πανιωνίου και τους συνοδούς τους με την επίδειξη της κάρτας αθλητή, καθώς και στους μαθητές».