Βλάχος: «Να παίζουν Μυκονιάτες στην πρώτη ομάδα»

Ο νέος τεχνικός της ΑΕ Μυκόνου, Βαγγέλης Βλάχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι όνειρό του είναι να παίζουν Μυκονιάτες στην πρώτη ομάδα

Βλάχος: «Να παίζουν Μυκονιάτες στην πρώτη ομάδα»

Ο Βαγγέλης Βλάχος με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕ Μυκόνου, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στο νησί της καρδιάς μου. Ο Αλέκος Κουκάς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που τυχαίνει να είναι όλοι φίλοι μου, πραγματοποιούν το όνειρο μου, να μείνω στη Μύκονο. Στην ομάδα της ΑΕ Μυκόνου βρίσκομαι με την ιδιότητα ως Αθλητικός Διευθυντής, δεν γνωρίζω τίποτα από την Γ' Εθνική και επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις, είπα στον εαυτό μου και στους ανθρώπους της ομάδας και του νησιού, πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η ομάδα του νησιού να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους.

Μας ενδιαφέρει η ευγενής άμιλλα να είμαστε ανταγωνιστικοί με σεβασμό προς τους αντιπάλους, προπονητής είναι ο Θεόφιλος Παχατουρίδης, και όπως είπα πριν θα δώσουμε τον καλύτερο ματς εαυτό να κάνουμε όλη τη Μύκονο περήφανη. Προσωπικό μου όνειρο είναι Μυκονιάτες να παίζουν στην πρώτη ομάδα και όσο για το νησί που μας φιλοξενεί, η συμπεριφορά μας θα είναι όπως του αξίζει, με σεβασμό και με αγάπη προς το κόσμο της Μυκόνου».