Πανιώνιος: Υπέγραψε ο Βαλαβανίδης

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού, Ανδρέα Βαλαβανίδη

Πανιώνιος: Υπέγραψε ο Βαλαβανίδης

Ο Πανιώνιος προχωράει το σχεδιασμό του για νέα αγωνιστική περίοδο και μετά τον Μιχάλη Παπαδάκη, ενέταξε στο ρόστερ του τον 8χρονο επιθετικό, Ανδρέα Βαλαβανίδη.

Για την απόκτηση του νεαρού παίκτη η διοίκηση του «Ιστορικού« εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Βαλαβανίδη. Ο 18χρονος επιθετικός μέσος αποκτήθηκε ύστερα από τα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε η ομάδα. Ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την ακαδημία του Ηνιόχου ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αχιλλέα κάτω Αχαρνών. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ομάδα του Παναγρινιακού».

Μετά την συμφωνία του με τον Πανιώνιο, ο Βαλαβανίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του συλλόγου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να πετύχει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα».