Παπαδόπουλος: «Όλη η Πάτρα στο γήπεδο»

Ενθουσιασμός επικρατεί με την πορεία της Παναχαϊκής στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο της Αγυιάς

Παπαδόπουλος: «Όλη η Πάτρα στο γήπεδο»

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά η Παναχαϊκή στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Super League 2 και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στις τάξεις των Αχαιών. Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρα από τις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας του αναφέρεται και στην όλο και μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο της Αγυιάς.

Με αφορμή το ματς με την Ηλιούπολη όπου σχεδόν 3.500 κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες, ο κόουτς της Παναχαϊκής ανέφερε: «Είχα έρθει στην Παναχαϊκή στο ματς με τον Παναιγιάλειο και είχε 300 φιλάθλους. Τότε είχαμε πει ότι θα πετύχουμε κάτι σημαντικό αν έρθει ο κόσμος ξανά στο γήπεδο. Είχαμε πως δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά θα γίνει μόλις αρέσει και σε εμάς αλλά και στο κόσμο η ομάδα.

Στο ματς με την Ηλιούπολη είδα στο γήπεδο κάτι που μου θύμιζε τα παλιά, όταν ερχόμουν ως αντίπαλος στην Πάτρα και αισθανόμουν πίεση. Δεν είναι ακόμα αυτό που ονειρεύομαι αλλά θα υποσχεθώ πως θα φέρουμε πάλι όλο τον κόσμο της Πάτρας στο γήπεδο. Τις οικογένειες, τα παιδιά αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς γιατί μας δίνουν δύναμη και αποδίδουμε ακόμα καλύτερα».