Γ’ Εθνικη: Νίκες για Αγροτικό Αστέρα και Παναχαϊκή στα μπαράζ ανόδου

Ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε τον ΠΑΟ Ρουφ (2-0) και ανέβηκε στην κορυφή των πλέι οφ για την άνοδο στη Super League 2. «Δύο στα δύο» για την Παναχαϊκή, που επικράτησε της Ηλιούπολης (1-0).

Γ’ Εθνικη: Νίκες για Αγροτικό Αστέρα και Παναχαϊκή στα μπαράζ ανόδου

Η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ για την άνοδο στη Super League 2 είχε μεγάλους κερδισμένους τον Αγροτικό Αστέρα και την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Ευόσμου υποχρέωσε τον ΠΑΟ Ρουφ στην πρώτη απώλεια βαθμών στην έξτρα περίοδο (2-0) και καμαρώνει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Δεύτερη, αλλά με το απόλυτο των νικών πορεύεται η Παναχαϊκή, που έκανε το «δύο στα δύο» με την νίκη της επί της Ηλιούπολης (1-0). Και πάλι ο έμπειρος Λεωνίδας Κυβελίδης έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους Αχαιούς.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, ο Ηρακλής Λάρισας και ο Μακεδονικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) και περιορίζονται στο κυνήγι της τέταρτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία. Αγροτικός Αστέρας, Ρουφ και Παναχαϊκή έχουν ήδη αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική)

Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ 2-0 (9’ Σαρβανίδης, 34’ Μελισσόπουλος)

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-0 (74’ Κυβελίδης)

Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός 0-0

Ρεπό: Προοδευτική

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο 28 Μαΐου (17.00)

Μακεδονικός-Ηλιούπολη

Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας

Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή

Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

Η βαθμολογία (3η αγωνιστική)

Αγροτικός Αστέρας 7, Παναχαϊκή (2 ματς) 6, ΠΑΟ Ρoυφ 6, Μακεδονικός 2, Προοδευτική (2 ματς) 1, Ηρακλής Λάρισας (2 ματς) 1, Ηλιούπολη 1.

*** Οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην κατάταξη ανεβαίνουν στην Super League 2.