Γ’ Εθνική: Δικαιώθηκε ο Μακεδονικός - Αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (15/5)

Ο Μακεδονικός δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αναδείχθηκε πρωταθλητής του δεύτερου ομίλου στη Γ’ Εθνική αντί της Κοζάνης. Την Κυριακή (15/5) αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου. Υποβιβάζεται η Λευκίμμη.

Γ’ Εθνική: Δικαιώθηκε ο Μακεδονικός - Αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (15/5)

Ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης έλαβε χώρα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σε σχέση με την ένσταση που είχε καταθέσει ο Μακεδονικός κατά της Λευκίμμης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δικαιώθηκε και αναδεικνύεται αυτή πρωταθλήτρια στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής αντί της Κοζάνης.

Έτσι οι πράσινοι είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ των επτά πρωταθλητών της τρίτης κατηγορίας για την άνοδο στη Super League 2. Αυτά θα αρχίσουν την επόμενη Κυριακή (15/5), καθώς η ΕΠΟ θα επικυρώσει άμεσα την βαθμολογία, θα ορίσει διαιτητές και θα ανακοινώσει την Τετάρτη (11/5) και επίσημα το πρόγραμμα των πλέι οφ για την άνοδο.

Στον αντίποδα υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Κέρκυρας η Λευκίμμη που είχε δικαιωθεί πρωτόδικα. Την θέση της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καταλαμβάνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.