Γ’ Εθνική: Αγωνία για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου

Ούτε την Δευτέρα (9/5) εκδόθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού και εξακολουθεί η αγωνία για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής. Πιθανότερη ημέρα έναρξης η Κυριακή (15/5)

Γ’ Εθνική: Αγωνία για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου

Η αγωνία των επτά πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2 χτυπάει κόκκινο. Ούτε την Δευτέρα (9/5) εκδόθηκε από την ΕΠΟ η απόφαση της έφεσης του Μακεδονικού κατά της Λευκίμμης, οπότε παραμένει στον αέρα η ημερομηνία της πρεμιέρας των πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας θα εκδώσει απόφαση είτε την Τρίτη (10/5) είτε την Τετάρτη (11/5). Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος της ΕΠΟ είναι σταντ μπάι, ώστε να επικυρώσουν άμεσα την βαθμολογία στον 2ο όμιλο. Εκεί όπου είτε θα παραμείνει πρωταθλήτρια η Κοζάνη, είτε θα την αντικαταστήσει ο Μακεδονικός, αν δικαιωθεί στην έφεση.

Αμέσως μετά θα γίνει ο ορισμός των διαιτητών και της πρεμιέρας των πλέι οφ για την Κυριακή (15/5). Σε αυτήν την περίπτωση η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί μέχρι τις 5/6, ενώ θα γίνουν και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, προκειμένου να διασφαλίσουν το εισιτήριο ανόδου οι τέσσερις από τους επτά πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.