Γ' Εθνική: Αρχές Μαΐου (1/5 ή 8/5) η έναρξη των μπαράζ ανόδου

Η ένσταση του Μακεδονικού κατά της Λευκίμμης ανάγκασε τους ανθρώπους της ΕΠΟ να μεταθέσουν της έναρξη των αγώνων μπαράζ που θα δώσουν οι πρωταθλητές των επτά ομίλων της Γ' Εθνικής για άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League 2

Γ' Εθνική: Αρχές Μαΐου (1/5 ή 8/5) η έναρξη των μπαράζ ανόδου

Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα η ένσταση που κατέθεσε ο Μακεδονικός για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Λευκίμμης, στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στην Κέρκυρα. Η ένσταση αυτή θα συζητηθεί την Πέμπτη (14/4) στην Πειθαρχική Επιτροπή και το γεγονός αυτό ανάγκασε τους υπευθύνους της Ομοσπονδίας να μεταθέσουν την έναρξη των μπαράζ που θα δώσουν οι πρωταθλητές των επτά ομίλων της Γ’ Εθνικής για την άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο βασικός λόγος είναι ότι μετά την έκδοση της απόφασης θα υπάρξει και Έφεση, αφού ο Μακεδονικός με την ήττα του στη Λευκίμμη έχασε το πρωτάθλημα, ενώ η Κερκυραϊκή ομάδα κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα μπαράζ επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου και να ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου. Με τα νέα δεδομένα και επειδή μεσολαβεί και το Πάσχα (24 Απριλίου), η σέντρα στο μίνι αυτό το πρωτάθλημα θα γίνει την 1η ή την 8η Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.