Γ’ Εθνική: ΑΕ Λευκίμμης: «Καμία τύχη η ένσταση του Μακεδονικού»

Βέβαιοι δηλώνουν στην Λευκίμμη πως δεν θα έχει τύχη η ένσταση που κατέθεσε εις βάρος τους ο Μακεδονικός

Γ’ Εθνική: ΑΕ Λευκίμμης: «Καμία τύχη η ένσταση του Μακεδονικού»

Με δημόσια τοποθέτησή του ο γενικός αρχηγός της Λευκίμμης, Τάσος Γιώτης αναφέρεται στο θέμα της ένστασης που κατέθεσε ο Μακεδονικός για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στην ομάδα της Κέρκυρας εκφράζουν την βεβαιότητα πως η κίνηση των Θεσσαλονικέων θα πέσει στο κενό, ενώ στο σχετικό κείμενο αναφέρεται:

«Προς γνώση και ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου. Εδώ και δύο μέρες πολλά αθλητικά site κάνουν λόγο για ένσταση, που κατέθεσε ο ΑΣ Μακεδονικός κατά της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης ότι δήθεν στο μεταξύ μας παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε απο την ομάδα μας τιμωρημένος παίκτης.

Επειδή είναι κρίμα κάποιοι παράγοντες, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις δικές τους αστοχίες να καλλιεργούν φρούδες ελπίδες στους φίλους μίας ιστορικής κατά τα άλλα ομάδας, θα ήθελα ως Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Λευκίμμης να ενημερώσω για τα εξής:

Βασική αρχή στον αθλητισμό είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά ή με τρόπους “όνειδος”, όπως συνέβη στον αγώνα της ομάδας μας στην Αλεξάνδρεια. Αυτή την Αρχή την υπηρετεί η ΑΕ Λευκίμμης. Μάλιστα στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Μακεδονικό, παρά τα όσα σε βάρος μας είχαν προηγηθεί, αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δύο ομάδες, τηρήσαμε το Fair Play.

Συγκεκριμένα αποτρέψαμε να τιμωρηθεί με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο η αντίπαλός μας, η οποία είχε ξεχάσει να φέρει δεύτερη στολή, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Τότε όταν ο διαιτητής ζήτησε από τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να αλλάξει στολή (και δεν είχε η ομάδα να το πράξει), όχι απλά αποδεχτήκαμε την αλλαγή στολής του δικού μας γκολκίπερ, αλλά και την μη αναγραφή του γεγονότος στο Φύλλο Αγώνα για να μην τιμωρηθούν οι φιλοξενούμενοί μας.

Σε ό, τι αφορά την φήμη, που διαχέεται για ένσταση του Μακεδονικού γιατί χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα μας δήθεν τιμωρημένος ποδοσφαιριστής θέλω να ενημερώσω:

1)Δεν υπήρξε τέτοια περίπτωση. Μάλιστα εγώ ο ίδιος (Γιώτης Αναστάσιος) ως Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Λευκίμμης ελέγχω τα δελτία και τις ποινές της ομάδας μας επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την ΕΠΟ πριν από κάθε αγώνα και ενημερώνομαι για τις ποινές. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και η αδιαμφισβήτητη απόδειξη, που είναι η επίσημη σελίδα της ΕΠΟ και της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στην οποία με ημερομηνία 05 Απριλίου 2022 αναγράφεται η απόφαση 190.05.04.2022 για της ποινές της 21ης αγωνιστικής. Σε αυτήν δεν αναφέρεται πουθενά παίκτης της ΑΕ Λευκίμμης, ο οποίος έπαιξε στον αγώνα με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Όσοι παίκτες μας αναφέρονταν στο ποινολόγιο ως τιμωρημένοι έμειναν εκτός αγώνα.

2) Εάν όντως έχει κατατεθεί ένσταση απο τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, τότε κακώς εστάλη στην ΕΠΟ. Θα έπρεπε να είχε σταλεί στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, ο οποίος στον αγώνα μας με τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ μας απειλούσε ότι “ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ”.

Ωστόσο ευτυχώς για την ομάδα μας ο συγκεκριμένος διαιτητής πρόλαβε να αποβάλλει μόνο τέσσερις παίκτες και τον προπονητή μας και να κιτρινίσει οκτώ. Έτσι έμειναν και κάποιοι ηρωϊκοί μας παίκτες για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Μακεδονικό και από, τι αποδείχτηκε στο γήπεδο αγωνίστηκαν και για εκείνους, που άδικα έμειναν εκτός αγώνα. Εν κατακλείδι ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, όπως είναι η ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καθαρό μυαλό»!