ΠΑΟ ΡΟΥΦ: «Ετοιμάζει ... απόβαση στην Κρήτη»

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Ρουφ ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο, που θα κρίνει τον πρωταθλητή στον έβδομο όμιλο

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: «Ετοιμάζει ... απόβαση στην Κρήτη»

Οι φίλοι του ΠΑΟ Ρουφ ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, καθώς με νίκη ή με ισοπαλία η «Αούστρια» για εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο στον έβδομο όμιλο της Γ' Εθνικής. Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας «AUSTRIA FANATICS» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά από διάφορες ανακοινώσεις (προκλήσεις), μετά από διάφορα λόγια (προκλήσεις), σαν φίλαθλοι και οπαδοί του Ρουφ έχουμε να πούμε πως κάθε αγώνας και κάθε ταξίδι έχει ένα στόχο τη νίκη. Δεν απαντάμε σε λόγια του αέρα, σε διχόνοιες και δεν πέφτουμε στη παγίδα κανενός, ο στόχος από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα είναι ο ίδιος και πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ εξαιτίας της άψογης διοίκησης, της άψογης ομάδας, του άψογου προπονητικού τιμ, και τέλος στον άψογο κόσμο του Ρουφ, κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν έως τώρα να μαυρίσουν την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι μας μέχρι τώρα όμως δεν γνωρίζουν τι εστί Ρουφ και οικογένεια. Καλούμε όλο τον κόσμο μας να στηρίξει στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος την ομάδα μας πριν την μεγάλη γιορτή, η φιέστα θα γίνει όταν πρέπει και όπως πρέπει! Όλοι μας στην Κρήτη να γράψουμε ιστορία με χρυσά γράμματα. Όλοι στην Κρήτη να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας άλλη μία φορά. Όλοι στην Κρήτη να επαναλάβουμε το όνειρο της προ 50ετίας.
ΥΓ.Πληροφορίες για το ταξίδι στο γήπεδο μας.
* ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ... AUSTRIA FANATICS».