Πατσατζόγλου: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου - Αφιερώνω το γκολ στον λαό της Προοδευτικής»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Προοδευτικής, Βασίλης Πατσατζόγλου μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νίκη-τίτλου της ομάδας του στο μεγάλο πειραϊκό ντέρμπι. 

Πατσατζόγλου: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου - Αφιερώνω το γκολ στον λαό της Προοδευτικής»

Το μεγάλο ματς της εβδομάδας έγινε στον Κορυδαλλό. Το σούπερ ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Προοδευτική και Εθνικό Πειραιά βάφτηκε... βυσσινί και οι Κορυδαλλιώτες είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες.

Οι φωτογραφίες από το κατάμεστο «κλουβί» θύμισαν στιγμές από τους παλιούς, καλούς καιρούς. Ένας από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης ήταν ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Ο κεντρικός αμυντικός της Προοδευτικής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ και έδειξε τον δρόμο στην ομάδα του για το σπουδαίο τρίποντο.

Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου στη Super League 1, πέρασε πολλούς τραυματισμούς ο οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εδραιωθεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Μιλώντας στο Fosonline.gr, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, αφιέρωσε τη νίκη στον λαό της Προοδευτικής ενώ στάθηκε στα εμπόδια που βρήκε αλλά τα ξεπέρασε γιατί ποτέ δεν τα παράτησε.

Αρχικά είπε: «Νιώθω δικαίωση για την ομάδα μου. Πραγματικά βάλαμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε πάθος και τελικά κερδίσαμε. Μας αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά που ρίξαμε και την εμφάνιση μας. Τίποτα όμως δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξη του κόσμου. Ήταν εκπληκτικοί. Τους αφιερώνω το γκολ που πέτυχα και τους θέλουμε δίπλα μας».

Όσο για το αν νιώθει δικαιωμένος: «Και βέβαια είναι δικαίωση για μένα. Πέρασα πολλά και έχω κουραστεί σωματικά και ψυχικά για φτάσω σε αυτό το σημείο. Κάνω αυτό που αγαπώ και ελπίζω να μην τραυματιστώ ξανά. Έχω να δώσω πολλά ακόμα και να ανέβω ψηλότερα. Συγχαρητήρια και πάλι στους συμπαίκτες μου που έκαναν τρομερή δουλειά. Είμαι περήφανος για εκείνους».