Γ’ Εθνική: Χαραυγιακός – Παναρκαδικός: Με επτά παίκτες παρατάχθηκαν οι Αρκάδες, αναβλήθηκε το ματς

Το εξ’ αναβολής ματς του πέμπτου ομίλου στην Γ’, Εθνική ανάμεσα στον Χαραυγιακό και τον Παναρκαδικό δεν διεξήχθη εκ νέου, καθώς οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης με επτά παίκτες

Γ’ Εθνική: Χαραυγιακός – Παναρκαδικός: Με επτά παίκτες παρατάχθηκαν οι Αρκάδες, αναβλήθηκε το ματς

Από τα εξ’ αναβολής παιχνίδια του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής που είχαν οριστεί για την Τετάρτη, δεν έγινε εκ νέου η συνάντηση του Χαραυγιακού με τον Παναρκαδικό. Και αυτό γιατί η ομάδα της Τρίπολης παρατάχθηκε μόνο με επτά παίκτες στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Η διοίκηση των Αρκάδων είχε αποστείλει αίτημα αναβολής στην ΕΠΟ καθώς στις τάξεις της διαγνώστηκε διψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού, ωστόσο η διοργανώτρια δεν ανέβαλε το παιχνίδι. Έτσι η αποστολή των πράσινων μετέβη στην Αθήνα και δηλώθηκε με επτά παίκτες στο Φύλλο Αγώνα.

Το ματς δεν έγινε, ο Χαραυγιακός θα αιτηθεί να πάρει την νίκη με 3-0 λόγω υπαιτιότητας του αντιπάλου, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναρκαδικός θα ζητήσει την εκ νέου διεξαγωγή του ματς, από τη στιγμή που θα καταθέσει και τα σχετικά ιατρικά έγγραφα που βεβαιώνουν τον αριθμό κρουσμάτων στις τάξεις του.