ΠΟ Φήκης: «Νικήσαμε και την τρομοκρατία»

Στο γεγονός πως η ομάδα νίκησε στον Παλαμά, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης, εξαιτίας κλοπής των καρτών υγείας, αναφέρθηκε η διοίκηση του ΠΟ Φήκης

ΠΟ Φήκης: «Νικήσαμε και την τρομοκρατία»

Σε συνέχεια της καταγγελίας για την κλοπή των καρτών υγείας; ποδοσφαιριστών της, η διοίκηση του ΠΟ Φήκης εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρθηκε στην ηρωική προσπάθεια και την νίκη με 3-2, της ομάδας που αγωνίστηκε με 11 μόνο παίκτες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Π.Ο. Φήκης νίκησε και την τρομοκρατία. Δυστυχώς, αντί να αναφερθουμε μόνο στον αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο αρχηγός της αποστολής μας Γιώργος Μπουρλιός.

Προπηλακίστηκε και δέχθηκε επίθεση από άγνωστους στο γήπεδο του Παλαμά. Επιπλέον αφαίρεσαν κάρτες υγείας ποδοσφαιριστών μας από το σακ βουαγιαζ που κρατούσε. Το αποτέλεσμα από όλο αυτό το γεγονός ήταν η ομάδα μας να αγωνιστεί με μία ενδεκάδα ανάγκης.

Αλλά το βασικότερο ήταν ότι οι παίκτες αγωνίστηκαν με σθένος και πείσμα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τέτοιες ενέργειες πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Και αφού κάποιοι το θέλουν, ας μείνουν εκεί και ας μην έρθουν ποτέ στο σήμερα».