Εθνικός – Καραβάς 1-0: Στο 89’ με πέναλτι και... δεύτερη θέση

Ο Εθνικός επικράτησε του Καραβά (1-0) με πέναλτι στο 89’ και πλησίασε την πρωτοπόρο του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Προοδευτική, στους δύο βαθμούς  

Εθνικός – Καραβάς 1-0: Στο 89’ με πέναλτι και... δεύτερη θέση

Μεγάλη μάχη έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στον Εθνικό και τον Καραβά. Εκεί όπου οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουμπίνιο στο 89’ και έτσι κατάφεραν να πλησιάσουν την Προοδευτική σε απόσταση δύο βαθμών. Στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως ο Καραβάς δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο έμπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, σε παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής Μαυραντωνάκης για ανατροπή του Φερναντίνιο από τον Μύρκου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Μπέλερης, Φερναντίνιο, Σάμιος, Σουμπίνιο, Λύγκος.

ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Παπαθανασίου, Μύρκος, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Παπανικολάου, Μπιλίμπασι, Λάμπρου, Νταουτάι, Νικολόπουλος, Μαρούδας.