Θύελλα Ραφήνας -Εθνικός Περαιώς: Συζητήθηκε ο ξυλαδαρμός του διαιτητή Αλιάγα

Συζητήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Αλιάγα, στο παιχνίδι ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και στον Εθνικό Πειραιώς

Θύελλα Ραφήνας -Εθνικός Περαιώς: Συζητήθηκε ο ξυλαδαρμός του διαιτητή Αλιάγα

Συζητήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ το θέμα του ξυλοδαρμού του διαιτητή Αριστείδη Αλιάγα από φιλάθλους του Εθνικού Πειραιώς, όπως αναφέρει ο ίδιος, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας. Οι δικηγόροι των δύο ομάδων ανέλυσαν τις θέσεις τους ενώπιον των δικαστών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η πλευρά του Εθνικού, που εκπροσωπείται από τον νομικό Χ. Γρηγορίου, ουσιαστικά υποστηρίζει πως δεν προκύπτει από κάπου ότι οι άνθρωποι που βιαιοπράγησαν εις βάρος του διαιτητή είναι οπαδοί της ομάδας και σημειώνει ότι την πειραϊκή ομάδα βαρύνει η ευθύνη για τις πράξεις των δεκαπέντε προσώπων που έλαβαν προσκλήσεις και μόνο.

Από την άλλη, η πλευρά της Θύελλας, την οποία εκπροσωπεί ο νομικός Δ. Βαγιάκος, καταθέτει πως αφενός δεν αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που βιαιοπράγησαν δεν ήταν απαραίτητα μεταξύ των δεκαπέντε «προσκεκλημένων», αφετέρου ότι υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι δράστες ήταν οπαδοί του Εθνικού. Οι δύο νομικές πλευρές έλαβαν προθεσμία να καταθέσουν τα υπομνήματά τους έως την προσεχή Δευτέρα (14/2), ενώ η απόφαση θα εκδοθεί πιθανότατα την επόμενη Πέμπτη (17/2).