Άγιος Ιερόθεος: Πήρε τον Σελμανάι, ανανέωσε με τον Αποστολόπουλο

Το Δ.Σ. του Αγίου Ιεροθέου προχώρησε στην απόκτηση του Μάριου Σελμανάι, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βασίλη Αποστολόπουλο

Άγιος Ιερόθεος: Πήρε τον Σελμανάι, ανανέωσε με τον Αποστολόπουλο

Οι άνθρωποι του Αγίου Ιεροθέου ήρθαν σε συμφωνία με τον Μάριο Σελμανάι, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Βασίλη Αποστολόπουλο.

Για την απόκτηση του Σελμανάι η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Σελμανάι. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με θητεία αλλά και παραστάσεις από την Γ’ Εθνική αναμένεται να βοηθήσει σημαντική την ομάδας μας. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Σμύρνης, Ένωση Ερμιονίδας, ΑΟ Θήβας, Ολυμπιακό, Αμπελακιακό. Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην "κιτρινόμαυρη” οικογένεια του Άγιου Ιεροθέου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και συμβολή στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Για τον Αποστολόπουλο το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο του Αγίου Ιεροθέου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Αποστολόπουλο. Ο ικανότατος άσος μετακινήθηκε στην ομάδα μας πριν από μερικούς μήνες και από τις πρώτες κιόλας ημέρες του φρόντισε να αποδείξει τις σπουδαίες ικανότητες του. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 8 ετών από τις ακαδημίες του Φοίνικα Περιστερίου, για να μεταπηδήσει στη Χαλκηδόνα και να αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου μετά τη συγχώνευση των δύο ομάδων. Από εκεί και πέρα, έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Αήττητο Σπάτων, Καρμιώτισσα (Κύπρο), στην Ουγγαρία με Βιντεοτόν και Πούσκας, στις ΗΠΑ με τη Ρότσεστερ και μέχρι πρότινος στην Αυστρία, με την Μπισχόφεν. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα του Πιερικού. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων με την οποία έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2007».