Πανιώνιος: Έμεινε εκτός επιχορήγησης από το στοίχημα

Ο Πανιώνιος έμεινε εκτός επιχορήγησης από το στοίχημα, γιατί δεν έχει κάνει ακόμη εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων

Πανιώνιος: Έμεινε εκτός επιχορήγησης από το στοίχημα

Από τη λίστα με τα χρήματα που θα μοιραστούν οι ερασιτεχνικές ομάδες από το στοίχημα, απουσιάζει ο Πανιώνιος, καθώς δεν έχει κάνει εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων μέσα στο 2021.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε στη δημοσιότητα την αναλυτική κατανομή της προκαταβολής των 31 εκατομμυρίων ευρώ από το στοίχημα, που θα καταβληθεί σε 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Όμως, σ' αυτή τη λίστα δεν υπάρχει ο Πανιώνιος με όλα τα ερασιτεχνικά τμήματά του, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου που μετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο «Ιστορικός» ήταν στο προηγούμενο μητρώο, ωστόσο τέθηκε εκτός, γιατί, αν και κατέθεσε αίτηση, είχε κάποιες παραλείψεις.

Το μητρώο ανοίγει ξανά μέσα στον Φεβρουάριο και θα κλείσει για την επόμενη χρονιά στις 31/7. Από την 1η Αυγούστου 2022 τα σωματεία, τα οποία δεν θα είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση εθνικών και δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.