Ξηροφώτος: Ο πρώην προπονητής του Βόλου ανέλαβε τον Θησέα Αγριάς

Ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος έχει εργαστεί και στον Βόλο στο πρωτάθλημα της Super League, ανέλαβε τον Θησέα Αγριάς

Ξηροφώτος: Ο πρώην προπονητής του Βόλου ανέλαβε τον Θησέα Αγριάς

O Θησεάς Αγριάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Βόλο, Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου.

«Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θησέα.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζον, με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θησέας Αγριάς για τον Στέφανο Ξηροφώτο.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος πριν από έναν μήνα αποχώρησε από την ομάδα νέων του Βόλου, ήταν στην Κ19 του Βόλου και πριν από δύο χρόνια (2019-20) ενώ κάθισε και στον πάγκο της πρώτης ομάδας από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και το τέλος της σεζόν (2019-20) όταν και είχε λυθεί τότε η συνεργασία με τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.

Το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε από τον Βόλο, ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά επέστρεψε στη συνέχεια και πάλι στον ΝΠΣ αναλαμβάνοντας την ομάδα νέων του συλλόγου για να αποχωρήσει όπως είπαμε πριν από έναν μήνα.

Ο Βολιώτης τεχνικός έχει περάσει και από τη Νίκη Βόλου ενώ έχει εργαστεί και σε ΑΟ Σελλάνων, Πύρασο.