Βόλος: Τέλος ο Ξηροφώτος

Η διοίκηση του Βόλου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας νέων, Στέφανο Ξηροφώτο.

Βόλος: Τέλος ο Ξηροφώτος

Τέλος από τον Βόλο ο Στέφανος Ξηροφώτος. Η ΠΑΕ Βόλος το πρωί της Δευτέρας (22/11) ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας νέων.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την λύση της συνεργασία της με τον προπονητή της Κ-19 Στέφανο Ξηροφώτο, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Ξηροφώτο.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Ξηροφώτος ήταν στην ομάδα νέων του Βόλου και πριν από δύο χρόνια (2019-20) ενώ κάθισε και στον πάγκο της πρώτης ομάδας από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι και το τέλος της σεζόν (2019-20) όταν και είχε λυθεί τότε η συνεργασία με τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.

Το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε από τον Βόλο, ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά επέστρεψε στη συνέχεια και πάλι στον ΝΠΣ αναλαμβάνοντας την ομάδα νέων του συλλόγου.

Τελικά τη Δευτέρα (22/11), η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος για μία ακόμη φορά αποχωρεί από τους Θεσσαλούς.

Ο Βολιώτης τεχνικός έχει περάσει και από τη Νίκη Βόλου ενώ έχει εργαστεί και σε ΑΟ Σελλάνων, Πύρασο.