Πανιώνιος: Νέος προπονητής ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου.

Πανιώνιος: Νέος προπονητής ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλου. Ο 47χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης και πιάνει δουλειά.

Στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Αθηναϊκού, Κερατσινίου, Δόξας Βύρωνα, Φωστήρα.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος γεννήθηκε στις 19/12/1974 και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και στο Αιγάλεω, τον Εθνικό, τον Ατρόμητο και τον Εθνικό Αστέρα.

Είναι κάτοχος UEFA Pro και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Αθηναϊκου(Γ εθνική), του Κερατσινίου (Γ εθνική) και της Δοξα Βύρωνα (Γ εθνική) ενώ πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν προπονητής της ομάδας του Φωστήρα που αγωνιστικέ στον ίδιο όμιλο με την ΟΜΑΔΑ μας.

Το τεχνικό team θα αποτελείται από τους: Διονύση Αλεξόπουλο (Αναλυτής αγώνων) και Τσαγκαρούλη Χρήστο (γυμναστή φυσικής κατάστασης)», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Πανιωνίου για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (29/11), ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Κοροπούλη, ο οποίος ήταν και πέρσι στην ομάδα αλλά μετά τις πρώτες αγωνιστικές τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.