Πανιώνιος: Η νέα κυανέρυθρη κερκίδα

Οι φίλαθλοι του Πανιώνιου αποφάσισαν για το σχέδιο που θα αποτυπωθεί στην κερκίδα της Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος: Η νέα κυανέρυθρη κερκίδα

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων του Πανιώνιου ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ψηφοφορία αναφορικά με την μορφή που θα αποκτήσει η κερκίδα και εν προκειμένω οι θύρες 1, 2, 3 στην Νέα Σμύρνη. Ο κόσμος του Ιστορικού «μίλησε» και προέκρινε το σχέδιο όπου θα αναγράφεται με λευκά γράμματα η επωνυμία του συλλόγου, το έτος ίδρυσης 1890 και στο «πέταλο» το έτος ίδρυσης των «Πανθήρων» (1983). Φυσικά, όλη η κερκίδα θα είναι βαμμένη σε κόκκινο και μπλε χρώμα.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης των κυανέρυθρων αναφέρει: «Η φωνή σας έδωσε νέα μορφή στις κερκίδες του Γηπέδου μας! 622 μέλη της Πανιώνιας Οικογένειας δήλωσαν συμμετοχή στην ψηφοφορία. Η διοίκηση του Πανιωνιου Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί τους εκατοντάδες που συμμετείχαν στη ψηφοφορία, αλλά ειδικότερα εκείνους που συνέβαλαν στην παρουσίαση και στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με διαφάνεια: τον Ραφαήλ Σκούρτα και την Electobox. Η φωνή σας επέλεξε τις κερκίδες της φωτογραφίας συγκεντρώνοντας το 44.78% των ψήφων. Για λόγους διαφάνειας ακολουθούν και τα αποτελέσματα για τα υπόλοιπα σχέδια: – Σχέδιο Β: 24,31%, – Σχέδιο Γ: 15,99%, – Σχέδιο Δ: 14,93%.

Συλλογικές διαδικασίες σαν και αυτή αποδεικνύουν τις δυνατότητες του Συλλόγου με την ενεργή συμμετοχή και τη συνεργασία σας. Καλούμε όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν στις μελλοντικές διαδικασίες και να στηρίξουν έμπρακτα το Σύλλογο, να ανανεώσουν τη συνδρομή τους ή να εγγραφούν ως νέα μέλη. Γυρίζουμε σελίδα και θέλουμε να είσαι μέρος».