Ατσαλένιος: Σήμανε συναγερμός για τα κρούσματα κορονοϊού

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις του Ατσαλένιου καθώς μετά τον αγώνα με τον Αλμυρό, εμφανίστηκαν στην αντίπαλη ομάδα επτά θετικά κρούσματα κορονοϊού

Ατσαλένιος: Σήμανε συναγερμός για τα κρούσματα κορονοϊού


Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Ατσαλένιου, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Αλμυρό, εμφανίστηκαν στην αντίπαλη ομάδα επτά θετικά κρούσματα κορονοϊού. Έτσι η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.

Το Δ.Σ του συλλόγου προχώρησε άμεσα σε απολύμανση όλων των χώρων του γηπέδου του Ατσαλένιου, σε συνεργασία με την εταιρεία «NOVA Απολυμαντική», ενώ παράλληλα, διενεργήθηκαν διαγνωστικά τεστ στους ποδοσφαιριστές για να διαπιστωθεί εάν έχει υπάρξει μετάδοση του ιού.

Όπως τονίζουν στον ΠΟΑ, δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να συνεχίσει απερίσκεπτη τη προσπάθειά της, έχοντας πλέον στο μυαλό της το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Οι Ατσαλενιώτες, συνέχισαν τη προετοιμασία τους, με τον Ανέστη Αναστασιάδη να βλέπει και πάλι τον Μανώλη Ρουμπάκη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Λεονάρντο Σένκα. Η προετοιμασία του ΠΟΑ, θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με προπόνηση που θα διεξαχθεί και πάλι στο Ατσαλένιο.