Άρης Σούδας: Τέλος ο Μαναρώλης

Ο Νίκος Μαναρώλης δεν συνεχίζει στον Άρη Σούδας. Η ανακοίνωση της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας της με τον Χανιώτη τεχνικό, ο οποίος παραιτήθηκε.

Άρης Σούδας: Τέλος ο Μαναρώλης

Λύθηκε η συνεργασία του Άρη Σούδας, με τον Νίκο Μαναρώλη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

Η ανακοίνωση του Άρη Σούδας αλλά και η δήλωση του Νίκου Μαναρώλη για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ο Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νικόλαο Μαναρώλη. Τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά και εύχεται να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η διοίκηση του Άρη Σούδας.

«Μετά από πολύ σκέψη πήρα την δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από το πόστο του προπονητή της ομάδος του ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ για προσωπικούς λόγους και ενημέρωσα ως όφειλα την διοίκηση της ομάδος την Κυριακή πριν από το παιχνίδι με την ΝΕΑΠΟΛΗ ώστε να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να βρουν τον αντικαταστάτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθώ τα καλύτερα γιατί τα αξίζουν και στους ποδοσφαιριστές της ομάδος. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια χρονιά όπου οι στόχοι θα επιτευχθούν», δήλωσε ο Νίκος Μαναρώλης.