Δόξα Δράμας: Απέκτησε τον Μπαρέττα

Η Δόξα Δράμας ενέταξε στο δυναμικό της τον 27χρονο επιθετικό Αργύρη Μπαρέττα

Δόξα Δράμας: Απέκτησε τον Μπαρέττα

Μπορεί η Δόξα Δράμας να μην κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να προετοιμάζεται για την έναρξη της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται. Οι «μαυραετοί» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον επιθετικό Αργύρη Μπαρέττα και η διοίκηση του συλλόγου σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργύρη Μπαρέττα. Ο 27χρονος Καβαλιώτης εξτρέμ (γεννηθείς στις 6 Μαϊου 1994) έχει πέρασμα από την Α΄ Εθνική με Ηρακλή και Ξάνθη, ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αετός Οφρυνίου, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Ηρόδοτο (όλες Β΄ Εθνική), Ιάλυσο Ρόδου (Φούτμπολ Λιγκ πρόπερσι), Καβάλα (Γ΄ Εθνική, με καλές εμφανίσεις και πρωταθλητισμό), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης (απ' όπου ξεκίνησε).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Δόξα Δράμας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε ο Μπαρέττας μετά την ένταξή του στους “Μαυραετούς”.