Τσιώλης: «Κρατάμε μόνο την πρόκριση»

Ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων, Βαγγέλης Τσιώλης, αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στο κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ κόντρα στη Σταμάτα, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη της Γ' Εθνικής

Τσιώλης: «Κρατάμε μόνο την πρόκριση»

Ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων, Βαγγέλης Τσιώλης, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας του στο κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ κόντρα στη Σταμάτα, αλλά και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς επικεντρωνόμαστε περισσότερο στο πρωτάθλημα και πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Το μυαλό μας βρίσκεται εκεί. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ προσπαθούμε να δουλέψουμε έναν-δύο σχηματισμούς παραπάνω, που θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, το πλαστικό γήπεδο και το πάθος που έδειξε ο αντίπαλος αύξησαν τη δυσκολία του αγώνα, όμως με την πάροδο του παιχνιδιού φάνηκε η ποιότητα της ομάδας.

Κρατάμε μόνο την πρόκριση, αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Στη συνέχεια του θεσμού θα δώσουμε χρόνο και σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υποτιμούμε τη διοργάνωση».