Γ' Εθνική: Αναβλήθηκε η κλήρωση, σέντρα στις 10 ή 17 Οκτωβρίου

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής

Γ' Εθνική: Αναβλήθηκε η κλήρωση, σέντρα στις 10 ή 17 Οκτωβρίου


Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναβάλλεται η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:00 και η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση.

Αιτία της αναβολής είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στη Σούπερ Λιγκ 2 με τις προσφυγές της Ρόδου, Δόξας Δράμας και τη Καβάλας. Επίσης και το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου, όπως είχε ανακοινώσει η ΕΠΟ.
Η έναρξη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα γίνει είτε στις 10 Οκτωβρίου, είτε στις 17/10, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τα σύνθεση των ομίλων τα πάντα είναι ακόμη ρευστά, αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο μαραθώνιο. Ο χρόνος πάντως πιέζει την Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής, καθώς η αυλαία του πρωταθλήματος θα πρέπει να έχει πέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2022.