Παναχαϊκή: Συνεργασία με Φερνάντο Μπραντάν!

Ο Φερνάντο Μπραντάν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, έδωσε τα χέρια με τους Αχαιούς και θα είναι συνεργάτης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Πάτρας.

Παναχαϊκή: Συνεργασία με Φερνάντο Μπραντάν!

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φερνάντο Μπραντάν. Ο Αργεντινός είχε αγωνιστεί στην Παναχαϊκή τη σεζόν 2008-09. Επιστρέφει στην Παναχαϊκή με καθήκοντα συνεργάτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτερ παικτών στην Λατινική Αμερική, αλλά και με την ευθύνη της συνεργασίας με τις ακαδημίες για λογαριασμό της πρώτης ομάδας.

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Φερνάντο Μπραντάν.

Ο Φερνάντο Μπραντάν που έχει τιμήσει την "κοκκινόμαυρη" φανέλα στο παρελθόν (2008-2009) επιστρέφει στην Παναχαϊκή με καθήκοντα συνεργάτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτερ παικτών στην Λατινική Αμερική, αλλά και με την ευθύνη της συνεργασίας με τις ακαδημίες για λογαριασμό της πρώτης ομάδας. Για τους λόγους αυτούς, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα.

Καλωσορίζουμε τον Φερνάντο στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό Φερνάντο Μπραντάν.

O 40χρονος Αργεντινός στην Ελλάδα έχει παίξει και σε Ασπρόπυργο, Τράχωνες. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν από πέντε χρόνια.