Παναιγιάλειος: Τα ηνία στον Πάβλοβιτς

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ανέθεσε τις τύχες συλλόγου στον Μίλαν Πάβλοβιτς

Παναιγιάλειος: Τα ηνία στον Πάβλοβιτς

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναιγιάλειου έκλεισε προπονητή για τη νέα σεζόν τον Μίλαν Πάβλοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της ομάδας και την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Η επιλογή του Παύλοβιτς, που συνεργάζεται με την FIFA ως εισηγητής-εκπαιδευτής των προπονητών της και έχει διατελέσει προπονητής σε άλλους συλλόγους κι εθνικά συγκροτήματα, δίνει και το στίγμα της τακτικής που θέλει να ακολουθήσει η νέα τάξη πραγμάτων στο διοικητικό καθεστώς του Παναιγιάλειου Γ.Σ..

Η πολύχρονη εμπειρία του Μίλαν Πάβλοβιτς στην Κ20 του Ολυμπιακού αλλά και στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, δίνει τη δυνατότητα στη «Μαύρη Θύελλα» να δείξει ιδιαίτερη προσοχή και στη σωστή λειτουργία της δικής της ακαδημίας και συγχρόνως στην αξιοποίηση του ποδοσφαιρικού ταλέντου που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και όχι μόνο, με την απαραίτητη βοήθεια και των υπόλοιπων συλλόγων. Ένα εγχείρημα το οποίο είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί επαγγελματικό προγραμματισμό από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη 24 Αυγούστου (17:00), με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.