Στροφή στα ταλέντα η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή απέκτησε τον 19χρονο Γιώργο Λούσκο και τον 23χρονο Νίκο Κωνσταντακόπουλο.

Στροφή στα ταλέντα η Παναχαϊκή


Στροφή στα ταλέντα έκανε η Παναχαϊκή, καθώς πέρα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, βάζει στο ρόστερ της και νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Έτσι ανακοίνωσε τον 19χρονο Γιώργο Λούσκο (8/9/2002) που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανηλειακού, συνέχισε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς της Αμαλιάδας, για να κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 14 ετών στην Α1 κατηγορία της Ηλείας με τη φανέλα της Θύελλας, στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Αλφειό Επιταλίου, όπου έπαιξε για ένα χρόνο, πριν επιστρέψει στη Θύελλα Πύργου. Έχει αγωνιστεί επίσης για 2,5 χρόνια στον Πανηλειακό σε επίπεδο ανδρών στη Γ’ Εθνική. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων στη Γ’ Εθνική.

Ακόμη οι «κοκκινόμαυροι» απέκτησαν και τον Νίκο Κωνσταντακόπουλο, 23 ετών (28/8/1998) που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει ως αριστερό μπακ και στόπερ.

Είναι ένα παιδί που προέρχεται από την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής και επιστρέφει να αγωνιστεί με την Παναχαϊκή σε ανδρικό επίπεδο μετά τη διετία 2016-2018. Ο νεαρός παίκτης εκτός από την Παναχαϊκή έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Θεσπρωτό στην Football League είχε στο ενεργητικό του 25 συμμετοχές και 1 γκολ.