Νεάπολη: Νέος τεχνικός ο Ανωγιαννάκης, απέκτησε τον Πουλάκη

Ο Στέλιος Ανωγιαννάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στη Νεάπολη, ενώ η διοίκηση απέκτησε τον μέσο Βαγγέλη Πουλάκη

Νεάπολη: Νέος τεχνικός ο Ανωγιαννάκης, απέκτησε τον Πουλάκη

Ο Στέλιος Ανωγιαννάκης, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νεάπολης και θα οδηγήσει τον σύλλογο της Κρήτης στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παράλληλα η ομάδα απέκτησε τον μέσο, Βαγγέλη Πουλάκη.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Στέλιο Ανωγιαννάκη. Κόουτς καλώς ήρθες στην οικογένεια της ομάδας μας, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, ευχόμαστε να έχουμε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που θα συμμετέχουμε, όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία.
Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον μέσο Βαγγέλη Πουλάκη. Προηγούμενες ομάδες του ήταν Εργοτέλης, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΑΟ Πλατανιάς, Επισκοπή, Ρούβας, Κανάρης, Ερμής Ζωνιανών, ΑΟ Ζαρού, ΟΦ Αρμένων και Ρωμανός. Ο Βαγγέλης είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας!
Βαγγέλη καλώς όρισες στην οικογένεια της ομάδας μας, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε να έχουμε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς πάνω απ’ όλα υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».