Εθνικός Σκουλικάδου: Υπέβαλε τελικά δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική

Ο Εθνικός Σκουλικάδου ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να λάβει μέρος στη νέα Γ' Εθνική και σε πρώτη φάση υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο καινούργιο πρωτάθλημα

Εθνικός Σκουλικάδου: Υπέβαλε τελικά δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική


Ο Εθνικός Σκουλικάδου ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να λάβει κανονικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» μέχρι πρότινος είχαν πολλά προβλήματα να λύσουν. Το ενδεχόμενο της αποχώρησης ήταν ορατό. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει μια κινητικότητα με τους ανθρώπους του συλλόγου να ψάχνουν λύση στο πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει συζητήσεις με διάφορους επιχειρηματίες για να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες.

Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και αυτό είναι μέχρι στιγμής το μόνο χειροπιαστό-καλό νέο. Σε όλο αυτό το εγχείρημα υπάρχει και ένα δέλεαρ. Ίσως ο Εθνικός να είναι η μόνη ομάδα που τη νέα χρονιά θα εκπροσωπήσει το νησί της Ζακύνθου στη Γ΄ Εθνική αφού όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Ζακύνθου θα κληθεί να αγωνιστεί στην Super League 2.