Αναγέννηση Άρτας: Μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε ο Τάσος Νταλάκας

Ο προπονητής Τάσος Νταλάκας, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Άρτας

Αναγέννηση Άρτας: Μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε ο Τάσος Νταλάκας

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο προπονητής Τάσος Νταλάκας, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Άρτας και με αφορμή το «διαζύγιο» άφησε κάποιες αιχμές σε άτομα που αμφισβήτησαν τις προπονητικές του ικανότητες.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε τα εξής: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από τέσσερα συνεχή χρόνια στον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Ήταν ένα ταξίδι που πάρα πολλοί λίγοι πίστευαν ότι θα έφτανε τόσο γρήγορα τόσο ψηλά, γιατί ξεκίνησε από πάρα πολύ χαμηλά. Με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και με πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες από πολλές απόψεις, ξεκινώντας από το Β' τοπικό της Άρτας έφτασε η ομάδα μέσα σε τρία χρόνια ένα βήμα πριν την άνοδο στην football league και δεν έγινε εφικτό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος από την πανδημία.


Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, όπως και το ότι νοιώθω πολύ μεγάλη υπερηφάνεια για αυτά τα οποία έχουμε πετύχει, με μία ομάδα αμιγώς με Αρτινούς ποδοσφαιριστές, γιατί πίστευα στις ικανότητες μου αλλά και στην αξία αυτών των παιδιών.

Σε αυτούς που αμφισβήτησαν την ικανότητα μου σαν προπονητής μπορούν να ανατρέξουν λίγο πιο πίσω στο σύντομο χρονικό διάστημα και θα καταλάβουν πάρα πολλά. Θα τους πω μόνο ότι ανέλαβα την ομάδα με έναν μόνο ποδοσφαιριστή και τους αφήνω παρακαταθήκη 25 έτοιμων Αρτινών ποδοσφαιριστών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια από πλευράς διοίκησης, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές.

Ακόμη ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτήν την προσπάθεια και ήταν πάντα κοντά μας κάθε Κυριακή γεμίζοντας το γήπεδο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να φτάσει εκεί που της αξίζει και που ονειρευόμαστε όλοι οι Αρτινοί να την δούμε.

Εγώ από την πλευρά μου έβαλα ένα πολύ μικρό λιθαράκι, μακάρι αυτοί που θα είναι στην συνέχεια στην ομάδα, να είναι ικανοί για κάτι πολύ καλύτερο».