Επίσημο: Ο Βενάκης νέος προπονητής του Φωστήρα

Ο Σήφης Βενάκης είναι ο νέος προπονητής του Φωστήρα. Αντικατέστησε τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Επίσημο: Ο Βενάκης νέος προπονητής του Φωστήρα

Ο Σήφης Βενάκης είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου στον πάγκο του Φωστήρα. Ο Βενάκης είναι γέννημα θρέμμα Ταυριώτης, έχει παίξει μπάλα στον «φονέα» αλλά πρώτη φορά θα κοουτσάρει την ομάδα αφού στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης του Βέλγου Τζάκι Ματάισεν, όταν και οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Βενάκης έχει περάσει και από τον πάγκο του Πανιωνίου, ως βοηθός του Τερεζόπουλου, με τον «Ιστορικό» να παίζει στην Σούπερ Λίγκα. Από εκεί και πέρα έχει εργαστεί και στην άλλη ομάδα του Ταύρου, τον Αίαντα ενώ έχει δουλέψει και σε Άρη Πετρούπολης, Αγία Παρασκευή.

Πρώτη φορά θα δουλέψει όπως είπαμε ως πρώτος προπονητής στον Φωστήρα ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει εργαστεί σε σύλλογο της Γ’ Εθνικής.

Οι αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν δεν είναι πολλές και ο «φονέας» με τον Σήφη Βενάκη θα προσπαθήσει να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και να τερματίσει όσο το δυνατό πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ταύρου αυτή τη στιγμή είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει με τον Πανιώνιο. Έτσι ο Βενάκης θα κάνει ντεμπούτο στη Νέα Σμύρνη εκεί όπου και εργάστηκε στο παρελθόν.