Φωστήρας: Τέλος ο Σταυρακόπουλος

Παρελθόν από τον πάγκο του Φωστήρα ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος. Ο κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του, με τη διοίκηση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Φωστήρας: Τέλος ο Σταυρακόπουλος

Τέλος ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος από τον Φωστήρα. Η διοίκηση της ομάδας του Ταύρου έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Οι λόγοι της παραίτησης δεν έγιναν γνωστοί, σε μια περίοδο μάλιστα όπου η ομάδα του Φωστήρα είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ενώ μπροστά της έχει και το δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωστήρα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, με τη διοίκηση να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της λέγοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο της παραίτησης πριν από το κρίσιμο ματς με την Ηλιούπολη.

«Το διοικητικό συμβούλιο του από Φωστήρα κάνει δεκτή την παραίτησή του προπονητή, Βαγγέλη Σταυρακόπουλου. Κατανοούμε την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας καθώς ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή και βοήθησε τον Φωστήρα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το λόγο της παραίτησης του λίγες ημέρες πριν ένα κρίσιμο ματς με τον ΓΣ Ηλιούπολης και ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μία τόσο κρίσιμη καμπή. Ευχόμαστε στον κ. Σταυρακόπουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φωστήρας.