Ηρακλής: Συμφωνία με Μάρτινς, Αργυρίου

Διπλό «χτύπημα» από τον Ηρακλή ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Έδωσε τα χέρια με τους Ανέστη Αργυρίου και Ροτζέριο Μάρτινς.

Ηρακλής: Συμφωνία με Μάρτινς, Αργυρίου

Τα τυπικά απομένουν έτσι ώστε ο Ηρακλής να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ανέστη Αργυρίου και Ροτζέριο Μάρτινς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύεται με δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με την ομάδα του Ηρακλή και απομένει η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση και των δυο μεταγραφών.

Ο Ανέστης Αργυρίου ήταν στον Αλμωπό Αριδαίας. Ο 33χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αετό Σκύδρας, για να πάρει μεταγραφή στη Βέροια και από εκεί ακολούθησαν η ΑΕΚ, ο Πανθρακικός, η Ρέιντζερς, ο Εθνικός Άχνας, ο Αγροτικός Αστέρας, η Νάουσα και φυσικά τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Ο 36χρονος Ροτζέριο Μάρτινς, που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2005, έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και Αστέρα Βλαχιώτη.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης προ ημερών ήρθε σε συμφωνία με τον Λυμπέρη Στεργίδη αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω ενός προσωπικού ζητήματος του ποδοσφαιριστή. Για αυτό τον λόγο στον Ηρακλή κινήθηκαν για την απόκτηση του Μάρτινς, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια στη χώρα μας και γνωρίζει καλά τα κατατόπια.