Γ' Εθνική: Η επανεκκίνηση μετατίθεται για τις 11 Απριλίου

Μετατίθεται κατά μία εβδομάδα η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και αντί στις 4/4, θα ξεκινήσει τελικά στις 11 Απριλίου

Γ' Εθνική: Η επανεκκίνηση μετατίθεται για τις 11 Απριλίου

Μετατίθεται κατά μία εβδομάδα η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και αντί στις 4/4, θα ξεκινήσει τελικά στις 11 Απριλίου.

Η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν επικυρωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οι τροποποιήσεις στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 2 Απριλίου, οπότε και η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα οριστούν οι διάφορες Επιτροπές της.


Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα επαναρχίσει από εκεί που σταμάτησε (5η αγωνιστική για 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 9ο και 10ο όμιλο και 4η για 5ο και 6ο όμιλο), θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και οι πρωταθλητές των 10 ομίλων θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα δώσουν μονούς αγώνες μεταξύ τους. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, έκανε γνωστό επίσης ότι την Τετάρτη 7 Απριλίου θα οριστούν οι εξ αναβολής αγώνες στους 10 ομίλους, για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής θα αναλάβει ο Άγγελος Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην Επιτροπή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης.