Πρόεδρος ΕΠΣ Καστοριάς: «Δεν θα επαναρχίσει η Γ' Εθνική»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου ανέφερε ότι στο τέλος δεν θα επαναρχίσει η Γ' Εθνική, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν για την πανδημία του κορονοϊού

Πρόεδρος ΕΠΣ Καστοριάς: «Δεν θα επαναρχίσει η Γ' Εθνική»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου μίλησε στο «Antennes FM 93.6» για τη Γ' Εθνική και την επιστολή που απέστειλαν στην ΕΠΟ με προτάσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν και πρόσθεσε τα ακόλουθα:

«Η Γ’ Εθνική και η Α’ Εθνική Γυναικών έχουν την ατυχία να μην εκπροσωπούνται από κάποιον φορέα ή από κάποια λίγκα. Εκπροσωπούνται από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ σαν Ομοσπονδία από το καλοκαίρι του 2020, βρίσκεται σε «ακυβερνησία». Γιατί έπρεπε να γίνουν εκλογές, όμως αναβλήθηκαν. Οπότε καταλαβαίνετε ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν προς την σωστή κατεύθυνση. Ο καθένας βγαίνει και λέει το τι μπορεί να γίνει και να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα».

Σε ερώτηση αν υπάρχει δυνατότητα η ΕΠΣ Καστοριάς να καλύψει κάποια από τα έξοδα για rapid test ή διαιτησίας ο Τριανταφύλλου απάντησε:

«Σαν Ένωση δεν υπάρχει η δυνατότητα, καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα. Εμείς εξαρτόμαστε από τις εισφορές που έχουμε από τα σωματεία και από την ΕΠΟ. Από την ΕΠΟ έχουν πάρει όλο το 2020 δέκα χιλιάδες σαν επιχορήγηση, ενώ από τα σωματεία δεν έχουμε εισπράξει τίποτα. Οπότε δεν υπάρχει η ευχέρεια να αναλάβει η ΕΠΣ κάποια έξοδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας. Από εκεί και πέρα, όμως, κάναμε κάποιες ενέργειες. Συναντηθήκαμε με τον αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και είναι θετικοί στο να βοηθήσουν τα σωματεία (σ.σ. Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας)».

Για το πολυσυζητημένο θέμα της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής δήλωσε:

«Θεωρώ πως στο τέλος δεν θα υπάρχει επανέναρξη του πρωταθλήματος, τουλάχιστον της Γ΄ Εθνικής. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Και νομίζω πως είναι το πιο λογικό και το πιο σωστό. Όταν δεν έχει ανοίξει η οικονομία, όταν βλέπετε επαγγέλματα, τα οποία είναι κλειστά από το Νοέμβριο, είναι δυνατόν να μιλάμε ότι θα ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας