Σάκης Τσιώλης: Αναλαμβάνει τη Μύκονο!

Στη Μύκονο μεταβαίνει ο Σάκης Τσιώλης για να αναλάβει τα ηνία της τοπικής ΑΕΜ που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική

Σάκης Τσιώλης: Αναλαμβάνει τη Μύκονο!

Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκονται οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, που καλούνται μέχρι την Τετάρτη (3/3) να δηλώσουν συμμετοχή στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Ανάμεσα στους συλλόγους που προτίθενται να συνεχίσουν να αγωνίζονται είναι η ΑΕ Μυκόνου και στο πλαίσιο αυτό προτίθεται να κάνει το κόλπο γκρόσο αναφορικά με την στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως θα μεταβεί την Τρίτη (2/3) ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα του σωματείου Αλέκο Κουκά, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές προσωπικές σχέσεις. Πρόθεση του χρηματοδότη της ΑΕΜ είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί οι Νησιώτες και στο πλαίσιο αυτό η παρουσία του 61χρονου προπονητή προφανώς μπορεί να κάνει την διαφορά.

Μένει να διαπιστωθεί στην πράξη και έπειτα από τις τελικές συζητήσεις που θα γίνουν αύριο, αν ο ρόλος που θα έχει ο Τσιώλης στη Μύκονο. Αν δηλαδή θα είναι αυτός ο πρώτος προπονητής ή θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου, με προπονητή τον Θεόφιλο Παχατουρίδη, πρώην κόουτς στον ΑΟ Μυκόνου. Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο ενασχόλησης του πολύπειρου Τσιώλη με τα κοινά ομάδας τέταρτης κατηγορίας έχει προκαλέσει αίσθηση στο νησί των ανέμων.