Γ' Εθνική: Πρωτάθλημα ενός γύρου αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ

Συνεδρίασε σήμερα (25/2) η Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής και αποφάσισε να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την διεξαγωγή ενός μόνο γύρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Γ' Εθνική: Πρωτάθλημα ενός γύρου αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ

Συνεδρίασε σήμερα (25/2) το μεσημέρι η Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Δημητρίου και αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την διεξαγωγή ενός μόνο γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα που ανήκει, χωρίς χρηματικό πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών. Η Επιτροπή πήρε την συγκεκριμένη απόφαση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου θα συνεχιστεί με έναν γύρο και από την αγωνιστική που σταμάτησε στις αρχές Νοεμβρίου λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου, οι ομάδες έχουν προθεσμία προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, διαφορετικά θα υποβιβαστούν από την κατηγορία, χωρίς κάποιο πρόστιμο ή κάποια ποινή.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει δοθεί από την πολιτεία το … πράσινο φως για προπονήσεις και το πρωτάθλημα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου.

Επίσης η Επιτροπή θα προτείνει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.