Απόλλων Παραλιμνίου: Η ομάδα με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

Ο Απόλλων Παραλιμνίου βίωσε δύσκολες καταστάσεις, καθώς από τα 30 συνολικά άτομα της ομάδας, οι 28 βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Απόλλων Παραλιμνίου: Η ομάδα με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

Για τις δυσκολίες που βίωσαν όλοι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου λόγω του κορονοϊού, καθώς υπήρξαν 28 συνολικά κρούσματα στην ομάδα, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κεραμάρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του (από τις πρώτες στην Ελλάδα):

«Από τα τριάντα άτομα της αποστολής στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, οι 28 είχαν βρεθεί θετικοί, από τους οποίους οι δύο το πέρασαν άσχημα κι ένας από το διοίκηση νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στο Νοσοκομείο και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Όταν το βιώνεις τότε αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο και πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

«Αν θα ανάψουν το ... πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι καλώς να το κάνουν αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι να περιμένουμε να περάσει και ο Φεβρουάριος, που από ότι φαίνεται θα είναι ένας δύσκολος μήνας, οι ομάδες να ξεκινήσουν προπονήσεις τον Μάρτιο και αγώνες τον Απρίλιο, που θα βελτιωθούν και οι καιρικές συνθήκες και ας πάει το πρωτάθλημα μέχρι τον Αύγουστο. Άλλωστε η αγωνιστική χρονιά για εμάς ξεκινά τον Οκτώβριο. Το να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά μια πιθανή έλευση τρίτου τμήματος της πανδημίας να ξανά σταματήσει αυτό δεν θα είναι καθόλου καλό. Βέβαια, αν αναλάβουν οι περιφέρειες και οι Δήμοι τα έξοδα των τεστ αυτό θα είναι ενθαρρυντικό για τις ομάδες και το πρωτάθλημα αφού θα μπορέσουμε να προλάβουμε και να απομονώσουμε ένα πιθανό κρούσμα».

-Για την αγωνία ποδοσφαιριστών και προπονητών:

«Σίγουρα καταλαβαίνω την αγωνία των ποδοσφαιριστών αφού οι περισσότεροι ζούνε από το ποδόσφαιρο. Όπως και οι προπονητές, έχω παράδειγμα τον προπονητή μας Νίκο Καραμπετάκη που είναι επαγγελματίας. Πρέπει να υπάρξει στήριξη από την Πολιτεία στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της Γ' Εθνικής. Αφού η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει να εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό για αυτά τα παιδιά».

-Για την αποχώρηση Τουλικά στον Αστέρα Βλαχιώτη και Γεωργιάδη σε ομάδα της Κύπρου:

«Προσωπικά δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο σε κάποιον ποδοσφαιριστή σε αυτήν την ηλικία, όταν δεν ξεκινά το δικό μας πρωτάθλημα και του δίνεται η ευκαιρία να πάει σε μεγαλύτερη κατηγορία για να δείξει το ταλέντο του. Όπως με ενημέρωσε και ο Ηλιόπουλος εξετάζει μια πρόταση από Ιταλία. Εγώ δεν μπορώ να πω όχι σε αυτά τα παιδιά όσο δεν ξεκινά το πρωτάθλημα μας. Βέβαια εμείς θα κοιτάξουμε να αναπληρώσουμε το κενό αυτών των παικτών».

-Για το μέλλον του Απόλλωνα:

«Σίγουρα αυτή η κατάσταση πάει πίσω όλες τις ομάδες. Εμείς κάναμε έξοδα για πρωταθλητισμό και τα λεφτά αυτά ουσιαστικά χάθηκαν. Βέβαια πάνω από όλα είναι η υγεία γιατί αν από τα κρούσματα στην ομάδα είχαμε κάποια απώλεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Εμείς όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβάλουμε και πάλι ψηλά τον πήχη. Θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα τον Νίκο Καραμπετάκη. Άλλωστε δεν μπόρεσε να δείξει το έργο του. Βγαίνει σε δημοπρασία το έργο για τα καινούργια μας αποδυτήρια ενώ το γήπεδο και τα βοηθητικά μας τα συντηρούμε και είναι σε καταπληκτική κατάσταση».